19 januari 2022

Telefoon reparatie Rotterdam

1 min read
Telefoon reparatie

Zo tevreden over de telefoon reparatie in Rotterdam, daarom wil ik dat hier even vertellen waarom. Vandaag de dag kan niemand meer zonder een mobiel. Overal waar je komt zie je mensen op hun telefoon kijken. Natuurlijk is dit niet echt gezellig, al helemaal niet wanneer je in een gezelschap zit waar iedereen op zijn mobiel aan het kijken is en hierdoor helemaal niet meer gepraat wordt. Helaas ben ik zelf ook zo een persoon en daarom was ik zo blij met de geweldige service die ik bij Phoneworld kreeg.

Mobiel opsturen voor reparatie

Een zeer snelle telefoon reparatie in Rotterdam

Mijn dag begon vorige week niet echt geweldig en al helemaal niet toen ik mijn mobiel uit mijn handen liet vallen. Het scherm was gebroken en hierdoor was het lastig om hierop te kijken. Al eerder had ik over Phoneworld gehoord en hun geweldige service. Meteen ben ik hierheen gegaan, gelukkig dat ik in de buurt woon. Een afspraak kan je online maken in één van de 5 filialen, echter ben ik zo naar deze winkel gegaan en werd meteen geholpen. Binnen een half uur stond ik weer buiten met een gemaakte mobiel.

Ondanks dat er 5 winkels zijn waar je terecht kan is het mogelijk dat je een mobiel of een ander apparaat hierheen kan opsturen. Ook dan kan je ervan uitgaan dat een reparatie zeer goed wordt uitgevoerd.